Toiduohutuse tagamine läbi digitaalsete lahenduste

  • Toimumise aeg: 31. oktoobril 2019 kell 10.30-11.15
  • Toimumise koht: Gustav Ränk töötuba (ERMi A-osa)
  • Sihtgrupp: väiketöötlejad, põllumajandussektori huvilised
  • Esinejad: Kerli Ats (Taluliit); Katrin Liivat (FoodDocs)
  • Teemad: talutoit, toiduohutus
  • Korraldaja: Eestimaa Talupidajate Keskliit
  • Osavõtutasu: EPA2019 pileti/kutsega tasuta
  • Osalejate arv: kuni 24 osalejat
temaatika

Registreerimine

Seminaril osalemiseks on vajalik eelnev registreerimine kuni 24. oktoobrini 2019 selle lingi kaudu. Osalejate arv on piiratud!

temaatika
temaatika

Lähemalt

Päevakava:

  • 10.30 Tarbija ootused ja talutoit, Kerli Ats, Eestimaa Talupidajate Keskliit
  • 10.45 Toiduohutuse tagamine läbi digitaalsete laheduste, Katrin Liivat, FoodDocs OÜ

Taust:

Lühiseminari eesmärgiks on anda ülevaade võimalustest, kuidas digilahenduste kasutamisega tagada toiduohtus.

temaatika

Lisainfo

Eestimaa Talupidajate Keskliit

kerli@taluliit.ee

Tel 5647 5660